Post by compdarecringta on Feb 8, 2022 13:28:33 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več zlata ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Rush - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Kingdom Rush alternative in podobna programska oprema ...
Igra je zabavna in enostavna za igranje. Dobite 4 vrste stolpov, od katerih ima vsak 2 posebnosti za stopnjo 4. Več sposobnosti na posebnost, tako da je igra več kot le obramba "gradi samo eno vrsto zgradbe". Imam 2 glavni pritožbi - prva je mele stik. Zdi se, da morajo biti vojaki na sredini ceste, da ustavijo vse sovražnike. Videni sovražniki hodijo mimo. Drugi je, da polimorfni urok - vojaki/junaki ne napadajo ovc, tako da če pride mimo vaših stolpov, ste zajebani.
Kot pravi AVGN: "ta igra je zanič." Nasveti v igri so neuporabni, strategije ni veliko (razen če menite, da je kopiranje korakov na YT strategija), faze trajajo predolgo. Igranje se ponavlja kot hudič in dolgočasno. Igral sem ga že nekaj ur in se res nisem preveč zabaval. Vedno znova moraš igrati isti oder, dokler čudežno ne najdeš načina, da ne izgubiš življenja. Tako preproste igre bi morale biti intuitivne, tako da jih lahko izberete in igrate brez težav.
Kingdom Rush - Zulu igre
... so igre "Tower Defense" vladale med največ igralci. Te strateške igre v realnem času so povzročile senzacijo in saga je bila glavni junak: Kingdom Rush.
Všeč mi je igra, toda moja edina težava je, da ima veliko hroščev in tudi junaki naredijo majhno škodo in lahko zlahka umrejo
Odlična igra, tako kot sem si jo zapomnil. Edina težava je, da ni funkcije premora/premora. Če zaprete zaslon, se bo igra samodejno ponastavila, zaradi česar boste izgubili trenutno stopnjo. Razen tega deluje prav tako lepo kot odjemalec za osebni računalnik ... plus dodana pomoč Reaponse edit: gumb za pavzo deluje kot premor za raztezanje, če pa se zaslon zapre, sprejmete klic ali uporabite drugo aplikacijo, igra se zapre sama in znova začnete bitko.
Nakupi v aplikacijah so predragi.
Ko prideš do stopnje 3, je skoraj nemogoče dokončati, morda sem samo jaz, vendar sovražim to igro, je zanič
Ko sem prvič dobil igro, je bilo v redu, zdaj pa se mi zdi, da je priložnostni način trdi način. Tako si lahko samo predstavljam, kakšen je trdi in ekstremen način.
To igro sem prvič našel na spletni strani iger za oklep pred mnogimi leti in se takoj zaljubil; in takrat niso imeli junakov ali trgovine, da bi kupovali predmete. Užival sem v neumnem nasilju, animacijah, dialogih in celo majhnih pisanicah na vseh različnih ravneh. Zdaj mi je bolj všeč, ko ga lahko igram na tabličnem računalniku, ko sem doma ali na poti. Želim si, da bi nam dali več draguljev za delo, kot so nekoč. Verjetno morajo plačati račune, da lahko nadaljujejo zgodbo.
Ima potencial, da bo odlična igra, vendar je nemogoče narediti dobro, ne da bi plačali za stvari v trgovini ali gledali 6.000.000 oglasov, da bi dobili diamante
Odlična je, pred leti sem jo igral na računalniku, vendar se soočam z napako, pri kateri se, ko zavrtim telefon, aplikacija zruši in včasih kar od nikoder zruši. Poleg tega lahko dovolite aplikaciji, da uporabniku omogoči poslušanje lastne glasbe? POPRAVITE TE NAROBE IN DOBIL BO 5 ZVEZDIC.
Računalniška igra je res dobra, seveda pa so jo morali zajebati v mobilno različico, dajati oglase in narediti igro plačano za zmago ...
Vse skupaj je bila hladna in sproščena igra. Dokler niste morali tapkati po stolpih, da bi jih odmrznili. Nekako jezno.
Opis igre: Kraljestvo je napadeno! ... (Kingdom Rush). Igraj. Tagi: obramba stolpa, miselne, orožja, nadgradnje, tower defense|strateške igre. začni igro.
September 7, 2021 Mars 26, 2021 ... Roblox Ultimate Tower Defense Simulator - Kodeliste november 2021 ... Roblox Tapping Kingdom - Kodeliste (november 2021).
To je absolutna klasična, legendarna strateška igra! Toliko spominov, ta nostalgija, tako "kul, preden je bilo kul" igra. Naredite si uslugo in igrajte to igro
V igri imam vse, razen grafike. To je še vedno najboljša igra.
zgleda že dobro
Dobra igra najboljse sef je Lord Blackburn
Kingdom Rush Vengeance je v prodaji 7 dni - Androidsis
Rush Royale: Tower Defense TD – Aplikacije v Googlu Play
Dodič T. D. idr. ... that helped the king build the city of Kotor, and according to the legend, ... Each of them boasted that it was him who hit the tower.
stranka » igrovje » iOS » Kingdom Rush: Frontiers. Kingdom Rush: Frontiers. Sneti. Če me vprašajo, katero postavljanje stolpičev – tower defense za mobilije
Res sem užival v igri, dokler se lovke, ki jih morate večkrat dotakniti, preden zamrznejo vašo obrambo, niso pokazale med slapom sovražnikov. mi je popolnoma uničil igro. To, da se dotaknete 6 različnih mest hkrati, medtem ko morate nadgraditi obrambo in spustiti zamrznitev, je preveč. še posebej po 15-minutnem igranju, da bi prišli do zadnjega dela ravni. odstranjen. V življenju imam dovolj stresa brez vsega tega. škoda. igro je bilo mogoče igrati do te točke.
Zelo boljša od zadnjih
Zelo dobra igra!
To igro sem igral večkrat pred tem, tako aplikacijo kot različico za računalnik (malo raje slednjo). Dobesedno sem ga ponovno prenesla, da bi pustila to oceno. To je absolutni kralj iger za obrambo stolpa. Z veliko maržo. Niti blizu. Nikoli ne boste enako gledali na druge igre tega žanra. Vse od koncepta do vizualne zasnove do zvoka je preprosto odlično. Pravzaprav res uživam v bolj igrivi, nedolžni optiki. Ta igra ima karakter! Kdorkoli si je to izmislil, je absolutni genij
Dobra igra, a težka za igranje, ker se igra Znova ZAČNE SAMA! Za nekaj časa bom odložil telefon za sekundo med valovi (ne ustavim ga), nato pa samo znova zažene igro. Ne val, cela igra. Običajno ne pišem ocen, vendar sem mislil, da bi moral to objaviti.
寵物跑跑嘉年華 - 好玩,多人玩家對玩家線上寵物賽跑遊戲(Pets Race) 街機 zkkp
Igra je bila neverjetna, dokler niste prešli na polovico in je samo neprekinjeno tapkanje po zaslonu kot norec, izvlekli vse zabave iz igre, odstranili.