Post by lerwnatocomni on Mar 9, 2022 3:58:46 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ School Driving 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ School Driving 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти генератор золота ▞▞▞
▞▞▞ School Driving 3D 2022 version ▞▞▞
Грав у неї раніше, мені це подобалося, і тепер я хочу на своєму новому телефоні
Мені дуже подобається гра. Але будь-яка пропозиція іншого транспортного засобу ми покращуємо швидкість його руху та фантастичну гру
Це добре, але проблема з ліцензією
шеб аваріку
Кермо надто повільно повертається до нормального режиму і немає гідропідсилювача керма. Виправте це. Низька потужність гальмування. Ці речі відстійні для гри. Виправте ці 2 проблеми в наступному оновленні. Поспішайте!
це дуже цікава гра, встановлюють гравці, які добре керують автомобілем, найкращу гру
Я люблю цю гру, тому що графіка приголомшлива, а управління просто феноменальне
Мех...
Дуже гарна гра, мені подобається, але чи не могли б ви полагодити світло, і якщо я їду швидко та включаю, вона вийде з-під контролю.
Додайте більше реалістичної графіки, інтенсивний рух і нові моделі автомобілів
дуже погана гра, не встановлюйте її
Клас
School Driving 3D Võidusõit ooxl
Я люблю графіку та автомобілі, але ненавиджу автомобілі, які натикаються на мене, але мені це подобається! 😄😁🤣
початкова запустиця 30 сек. пограю а потім виб'є і так кожного разу Порадбте щось
Нормальний
Гарна гра там також хороші машини, я купив усі машини
School Driving 3D Racing rnba
Хуан
Це найкраща гра для водіння 🙌🙌, але я хотів би дати більше карт і погоди, якби ми можемо їздити по країні і виїжджати в місто, але в іншому це чудова гра, я рекомендую всім встановити цю гру 👍
Дуже хороша гра. Гра дуже реалістична 😀😀😀
Це добре, але проблема в тому, що коли вас з’їжджають інші машини, ви отримуєте заряд
найгірша гра. погане управління, дуже погана графіка. це замочування корови, а не гра.
Дуже хороший інтер'єр гри, але дороги обмежені
це дуже добре, я граю з дитинства, добре, ну, ви знаєте, ви повинні додати дощ, і машина повинна мати можливість плескатися у воді, крім цієї чудової гри
Ця гра хороша, але гра вийде з екрана, будь ласка, усуньте цю проблему
Дуже класна гра!!!!!!!!
Я радий, що ця гра така сама 😭 екстремальне водіння автомобіля зіпсовано, я радий, що ця гра в порядку.
Йо йо йо
Гра 3 зірки, тому що поганий контроль
Це круто і весело
Зробіть більше машин і трас у freeride
Може бути 4 напрямок вночі там не зрозуміло
Після проходження стількох рівнів стало трохи нудно
Це найкращий автомобіль, який я коли-небудь їздив у своєму житті, він відчуває себе справжнім, і мені дуже подобається грати в нього. І я вас дуже прошу полагодити фари, при включенні вони не світяться перед автомобілем, натомість світло з'являється точками навіть вся ділянка, де стоїть машина. Сподіваюся, ліхтар буде виправлено незабаром, тому що ця проблема постійно турбує мене, коли я їду в нічному режимі, тому, будь ласка, виправте проблему. Дякую за все, що мені потрібно, щоб отримати нове, і я буду там у той же час будьте добре, щоб ви прийшли додому, відпочили й відчули себе краще, і тому я прошу друга поговорити з вами про це, коли я прийду додому з великої радості побачити вас і дізнатися деталі я думав, що ти будеш хорошим, а я не можу зробити це з тобою
Гра нудна, у наступному оновленні, будь ласка, дозвольте нам повеселитися з автомобілем, отримати пасажирів і навіть дрейфувати з ним.Хоча це хороша гра, але потрібні корективи. 👌
Це справді чудова гра, вам дуже сподобається ця гра, на мою думку, ви повинні встановити цю гру, вона не вимагає стільки Інтернету. Я хочу сказати вам, що це найкраща гра 8 у світі.😗😚😙
Це дуже хороша гра. Але потрібно більше карт, як у старих автомобілів. Графіка в порядку, але її можна покращити. Але я не кажу, що це погано, звичайно, це дуже хороша гра, але може бути кращою.
найгірша гра дуже дуже погана гра, поки я граю в гру Я обганяю машину в кар'єрі, гра в важку погоду. Я обганяю автомобіль, розставляючи мигалки з лівого та правого боку, xp показує неправильне використання мигалки -50xp, як у найгірших іграх одна з ov ilex ігри
Найкраще управління, графіка все найкраще. Це найкраща гра
Це приємна гра, тому що вона допоможе вам отримати багато навичок водіння, які ви зможете застосувати в реальному водінні. Я думаю, що це скарги, якщо вони попрацюють над ними, це покращить гру. 1. Використовуючи режим перемикання передач H-shifter, ви не можете керувати кермом і водночас змінювати передачу. Перш ніж перемикати передачу, потрібно відірвати палець від керма, що ускладнює керування автомобілем під час перемикання передач. 2. Дзеркала повинні бути справжніми, щоб полегшити роботу
Чудова гра, подобається ідея та контроль. Хоча вам потрібно додати функцію бічних дзеркал.
Real Gangster Crime Akčné mmfq
Гра клас рикімінду всім
Мені подобається ця гра, але її можна було б оновити. Крім того, це добре.