Post by compdarecringta on Feb 8, 2022 13:47:09 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generátor kódov všetko ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Angela 2022 version ▞▞▞
My Talking Angela የተለመደ xog
Kto si misli že angella ne má v očiach kameri tak je debil.
Je to pre deti také dobré
Talking Tom APK Gold Run Bezplatné stiahnutie! - APKMabbu
My Talking Angela Fritidsspill hyi
Hral som to na tablete a bolo to v pohode, až kým neprišli správy a nepovedali, že vás ľudia sledujú očami. Dúfam, že nikoho nevystraším, ale naozaj si dávajte pozor, akú hru Angela sťahujete pre istotu. Môžu byť falošné, ale stále. Celkovo je to však skvelá hra.😁😓😨😵🤗
Fajn hra:)No ma aj svoje chyby;)
UPOZORNENIE, PLS ČÍTAJTE PRED STIAHNUTÍM! Bolo to už dávno, keď bola funkcia chatu povolená a spýtal som sa jej, či bola únoskyňa. Povedala 'áno a viem, kde bývaš'. Nezabúdajte, neveril som, že ľudia boli touto hrou unesení, ALE JE TO PRAVDA!! Angela hovorila naozaj strašidelné veci a potom som uvidel osobu a študoval v jej očiach. Ak mi neveríte, po hraní tejto hry sa v správach objavilo veľa správ o unesení detí... PLS, NEKUPUJTE SI TO PRE VAŠU VLASTNÚ BEZPEČNOSŤ!
Bola to super zábava, tá hra sa mi páči, ale píšem 3, mohlo to byť lepšie tam so septickými ťažkosťami, ale bola by to päťka, keby si nevyžiadala môj hlasový zvuk a keby bolo jednoduchšie získať make-up bez Keď ste museli umývať reklamy na pozeranie alebo pozerať reklamy na mince, bola to zábava, aj keď sa odporúča, ak chcete, ak chcete sledovať reklamy.
... 삼성카드 Ban 10 game Minecraft armor mod COmic-Con dsa mond der Rache god of war 3 ppsspp My city:my friend's house aljazira-capital my talking angela 3.
Magic Tiles 3 Muzyka tyqf
Táto hra je trochu mimo zoznamky, pretože má režim pre dospelých a nie je až taká vhodná pre deti
Túto hru odporúčam takmer bez reklám. 😁Ale súhlasím s Bryonom Goffom. Nehrajte túto hru o 3:00. Niekto ťa sleduje v jej očiach a je to strašidelné, aj keď je v kočíku, hovorí, že zomrieš naozaj potichu, tak to prosím zmeň. Neodporúčam túto hru nikomu. Tiež nesúhlasím s ľuďmi, ktorí si myslia, že v Angeliných očiach nič nie je! 👀
Velmi dobra hra len tam nico chyba
Žiadne kamery tam niesu to iba na tú druhú kde si môžeš s tou angelou písať
My Talking Angela Pro příležitostné hráče znp
Dobra hra davam 3 hviezdy zabera to trochu viac miesta v ulozisku ale inac dobra hra
My Talking Angela Casual tds
Chcem sa spytat je tam virus?😖
Veľmi veľmi pekná a dobrá hra 👍🆗👌👍😄😄😄👌👍 Dnes sú Vianoce 🎄 tak čo je nové 😅😁 prosím nová nová kolekcia tieto hry
Beata je tam kamera odfot si to
Je km! Nn
Neviem sa to zaptúť 😫🥶
Príliš veľa reklám! Chápem, že musíme niečo kúpiť, aby sme ich nemuseli vidieť, ale prosím! Tí, ktorí neplatia, pretože nie sú ochotní vyhadzovať peniaze za mobilnú hru alebo nemôžu, môžete znížiť množstvo reklám, ktoré sa zobrazia vždy, keď klikneme doslova na čokoľvek, pretože sú príliš veľa!
dobra hra ale tie kameri v očiach mi vadia ale vipnem si wifi a ma uz neuvidia
My sme s mobilom v ruke nachodili desiatky kilometrov a ako to dopadlo, zistíte v našej ... Xbox Cloud Gaming (DOJMY Z HRANIA) – Testovali sme na PC a iOS,
Neuveriteľné. Juego. De. Angela. 2. Ja. Encantaes. Ermoso
Táto hra je naozaj pekná!! Veľmi sa mi to páči😁👍 Len by som si prial, aby mala Angela trochu viac vecí, ale inak je táto hra skvelá! Vážne ma hnevá, ako ľudia stále hovoria, že je niekto v jej očiach, pretože som sa jej niekoľkokrát pozrel do očí a nič som nevidel, preto dávam tejto hre 4 hviezdičky, pretože je zábavná😃😄👌😊
Naozaj sa mi tá hra páči, ale môj veľký problém je s otáčaním výherného kolesa z krabičky na prednej verande. Zakaždým, keď som išiel točiť kolesom, mám len priestor pre jediný diamant. Je to chyba alebo čo? Akákoľvek pomoc s opravou by bola ocenená!
dobre, hneď teraz upozorňujem, ak toto hráte, zakryte si aspoň obe kamery, vypnite svoju polohu a NEPOSKYTUJTE SÚKROMNÉ INFORMÁCIE!!! Je v poriadku, ak hráte, ale robte tieto veci a myslím si, že budete v poriadku. Roky som hovorila s Angelou a Tomom, zistila som, že mi berú deti, keď som mala 12, tieto dve aplikácie som dostala, keď som mala 9.
Páči sa mi táto hra, pretože dokáže hovoriť, ak zadáte slovo, ona ho skopíruje a ak chcete šaty, vyberte si, čo chcete. Táto hra má všetko😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩
Je to skvelá hra, veľmi ma baví a Angelu mám radu 🥰
Benim Konuşan Angela'm Gündelik aqf
ked som išla dat angele jest buchala som ju počele a spadla a som videla kamery.
Hovoriace mačacie hry. Hry Talking Cat Tom Výhody pre deti ...
je to hrozný zážitok stiahnuť si moju rozprávajúcu Angelu, naozaj odpovedala o 3:00 v noci jeden z mojich priateľov to skúsil, je to skutočné, povedali mi, že som naozaj vystrašený
Táto hra je inteligentná, ale nepáči sa mi, pretože šaty nie sú také