Post by compdarecringta on Feb 8, 2022 14:02:47 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Monster Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Monster Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ πόρος hack ▞▞▞
▞▞▞ Monster Legends 2022 version ▞▞▞
Ωραίο κρυφό miss stat που θα έχουν όλα τα τέρατα σας. Δυστυχώς, οι αντίπαλοί σας δεν θα χάσουν σχεδόν ποτέ ακόμη και όταν είναι τυφλοί. Ένας τέτοιος σωρός από bs. Μην ασχολείστε με κάποια εξήγηση bs για κάποιες επιθέσεις χάσετε περισσότερα. Bs! Πάντα χτυπάνε, χάνεις 25 τοις εκατό αυτόματο! Μην παίζετε εκτός και αν σας αρέσει να αισθάνεστε εξαπατημένοι από τη μια νίκη μετά τη νίκη, όταν τα τέρατα σας απλώς θα χάνουν όταν μετράει επανειλημμένα ενώ αλάνθαστα χτυπούν πάνω σας.
Έκαναν εύκολο να παίξεις με όλους τους μύθους που είναι εύκολο να αποκτήσεις. Έχω επίσης τελειώσει με τον χάρτη περιπέτειας για περίπου 5 μήνες. Αλλά γενικά είναι ένα καλό παιχνίδι
Είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών
Το παιχνίδι δεν είναι πραγματικά καλό όπως παλιά πια, υπάρχουν περισσότερα mythic που είναι πολύ op και κάθε single που βγαίνει είναι πιο δυνατό από τον τελευταίο αγώνα είναι τώρα b2b, μακάρι το παιχνίδι να επιστρέψει σε αυτό που ήταν τότε Γίνομαι δύσκολος ο αγώνας δεν ήταν b2b, αλλά δεν μπορεί να επιστρέψει όπως παλιά γιατί τα παιχνίδια εξελίσσονται με την πάροδο του χρόνου, όλη αυτή η δήλωση είναι η γνώμη μου
Επομένως, αυτό το παιχνίδι είναι εντάξει, θα μπορούσε να είναι 4 ή 5 αστέρων, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι γελοία, όπως ότι είμαι multiplayer και παλεύω με ανθρώπους που είναι περίπου 30 επίπεδα μπροστά μου και αναγκάζομαι να παλέψω γνωρίζοντας ότι θα χάνω. Και οι ντομάτες γίνονται και δύσκολες
Ρουπάζεις ρε π****η
Το παιχνίδι είναι εντάξει, περισσότερο μια χρονοβόρα διαδικασία. Το πρόβλημά μου είναι με το αυτόματο παιχνίδι, όπου ακόμα κι αν έχετε καλή ομάδα, τα τέρατα σας σπαταλούν ανόητα πράγματα όπως η επαναφόρτιση χωρίς να χρειάζεται (συγκεκριμένα στις αποστολές bounty), όταν θα έπρεπε να κάνετε πολλαπλάσια ζημιά. Αν το διόρθωναν, μάλλον θα τους ξαναψήφιζα με 5 αστέρια. Εκτός από αυτό αρκετά ισορροπημένο, απλά χρονοβόρο
Μαλάκια σκιθ το είξα και στο fb μου
Ο μόνος λόγος που αυτό το παιχνίδι είναι ενοχλητικό είναι επειδή αναγκάζομαι να περιμένω μερικές μέρες για έναν ομαδικό πόλεμο και μακάρι να υπήρχε ένα κουμπί που έλεγε Αφήστε με ήσυχο και θα σταματούσε γιατί ο μοναχός μου Φλαμόργκ είναι βουτηγμένος όταν ξόδεψα 3 εκατομμύρια χρυσό στο μυθικό του περιβάλλον, ωστόσο το παιχνίδι δεν με αφήνει να παίξω. ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΚΝΟΗΤΙΚΟ!
Καλούτσικο
Σαν την πόλη των δράκων
Όταν είναι πολύ καλό και είναι διασκεδαστικό να παίζεις, είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζεις γιατί είναι καλό και διασκεδαστικό πολύ και είναι τόσο διασκεδαστικό να παίζεις, απλά άνοιξε τις ελπίδες μου, αλλά είμαι λυπημένος και είναι τόσο καλό όχι μόνο είναι διασκεδαστικό και είναι διασκεδαστικό. Μου αρέσει πολύ διασκεδαστικό, ξέρω ότι έχω πει πολύ διασκεδαστικό είναι πραγματικά και ελπίζω να σας αρέσει αν το κάνετε και να το παίξετε, ελπίζω να σας αρέσει και ένα ακόμα πράγμα που μου αρέσει είναι ότι όλα αυτά διαφορετικά τέρατα έχουν τις δικές τους προσωπικότητες και αυτό είναι
Το παιχνίδι είναι κυρίως καλοφτιαγμένο και διασκεδαστικό, αλλά αν προσπαθήσετε να κάνετε εργασίες που λένε: "Ανακαλύψτε ένα νέο προϊόν" για πολύτιμους λίθους, σας στέλνει σε ένα παιχνίδι απάτης για να το βάλετε στο email σας. Επίσης, οι γρήγορες εργασίες για περίπου 8 πολύτιμους λίθους είναι κάπως λανθασμένες επειδή όταν κάνετε την οδηγία: Κατεβάστε το παιχνίδι, συνήθως υπάρχει περίπου 50 τοις εκατό πιθανότητα να μην σας δώσει τα πετράδια.
Πρέπει να υπάρχει τρόπος να τοποθετήσετε τα αυγά σας στην αποθήκευση μετά την κατασκευή...
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό, επειδή μπορείτε να συλλέξετε νέα montsers και να συλλέξετε πολύτιμους λίθους και πολλά άλλα πράγματα
Μόλις ξεκίνησα να παίζω και είμαι στο επίπεδο 10, έχω πολλά τέρατα, πολλά φρούτα και χρυσό και άρχισα να παίζω πριν από 5 λεπτά. Θα πρέπει να κάνετε λήψηαυτό το παιχνίδι! Άγγελος
Πολλά χρήματα για να αποκτήσετε πολύτιμους λίθους και να πληρώσετε για σεντούκια. Πολλά "παρακολουθήστε ένα βίντεο για να επιταχύνετε την ανάπτυξη ή την ανάπτυξη", διαφορετικά ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.
Το λατρεύω, είναι τόσο διασκεδαστικό να παίζεις, έχει τόσα πολλά διαφορετικά τέρατα και το καλύτερο είναι ότι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι τρόπων με τους οποίους μπορείτε να παίξετε. Επίσης έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και γραφικά, θα σας πρότεινα Παίξ'το.
11 / 11 / 11 - enteka
Monster Legends Breed & Merge Heroes Battle Arena 11.1 Mod
2 από τα τέρατα μου έχουν κολλήσει. λέει ότι αναπαράγονται (αλλά δεν είναι) και δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Η υποστήριξη δεν βοηθάει ούτε λίγο.
Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ καλό όταν έπαιζα γύρω στο 2016, αλλά το ξαναπαίζω τώρα και κυριολεκτικά δεν μπορώ να πάρω το επίπεδο 10 του padt ακόμα και με ένα Komocat. Δεν ξέρω τι έκαναν, αλλά είναι πολύ δύσκολο, και δεν εννοώ ότι είμαι κακός και είναι πολύ δύσκολο, είναι αδύνατο. Δεν μπορείτε να αποκτήσετε καν τέρατα νερού από νωρίς χωρίς πολύτιμους λίθους. Φαίνεται σαν μια άρπαγα μετρητών σκουπιδιών τώρα σε σύγκριση με αυτό που ήταν.
γιαννης.
The Hidden Treasures: Objects Kalandjátékok imeo
Eternal Card Game στο App Store
Monster Legends ยุทธศาสตร์ nqa
Στην αρχή είχε τη φάση του αλλά όσο περνάνε οι ώρες παίζοντας το παιχνίδι γίνεται όλο και πιο βαρετό
Κάποτε ήταν ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι, ένα παιχνίδι όπου η πληρωμή θα σας έφερνε μπροστά από όλους, αλλά δεν ήταν απαραίτητο. θα μπορούσατε ακόμα να αποκτήσετε μερικά από τα καλύτερα τέρατα χωρίς να αγοράσετε πολύτιμους λίθους. Αλλά έχουν φύγει και έχουν γίνει μια εταιρεία που διψάει για χρήματα και ο μόνος τρόπος για να μπορέσετε να αποκτήσετε καλούς φίλους είναι να πληρώσετε. Δεν θα το συνιστούσα πια.
Νομίζω ότι έχει λίγο υπερτιμημένα πετράδια στο κατάστημα και λίγο δύσκολο να βρεις τα καλά τέρατα, αλλά πάνω από όλα μου αρέσουν όλες οι ενημερώσεις που έχουν προσθέσει από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά
Fernz Gate στο Steam
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνω, έτσι δεν βαριέμαι ποτέ. Και το animation είναι εκπληκτικό.
Monster Legends ยุทธศาสตร์ nqa
Το παιχνίδι είναι απολύτως σταθερό και πολύ ακριβό P2W. Κυριολεκτικά δεν μπορείτε να κερδίσετε αυτούς τους ανθρώπους με τα πιο πρόσφατα πληρωμένα τέρατα. Παρόλο που ξοδεύετε χρήματα μία ή δύο φορές, μετά από μερικές εβδομάδες, υπάρχει ένα άλλο τέρας με πληρωμή που κάνει τα πληρωμένα τέρατα σας ξεπερασμένα. Ένα άλλο πρόβλημα είναι οι διαφημίσεις τους, όλες έχουν ανακυκλωθεί από πριν από 6 χρόνια, κάτι που παραπλανά τους παίκτες να πιστεύουν ότι πρόκειται για μυκητίαση όταν είναι απλώς ένας βόθρος πληρωμένων τεράτων.
Νομίζω ότι το Monster Legends είναι ένα καλό παιχνίδι, τα πετράδια είναι αρκετά δύσκολο να τα αποκτήσεις. Μακάρι να μπορείς να αποκτήσεις πετράδια ευκολότερα με κάποιους τρόπους, αλλά και πάλι το Monster Legends είναι ένα καλό παιχνίδι, κατέβασέ το
Προφανώς αυτό το παιχνίδι είναι μια αμοιβή για να κερδίσεις και σίγουρα δεν θα μου άρεσε τέτοιου είδους παιχνίδια. Γενικά αυτό δεν είναι το καλύτερο παιχνίδι αλλά είναι καλό από κακή άποψη. Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα, μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι.
ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΤΕΣ ΘΡΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Είναι πολύ οραιο παιχνίδια αλλά περνεις εύκολα legendary
Όταν άρχισα να παίζω αυτό το παιχνίδι, ήταν διασκεδαστικό. Αλλά πρέπει να ανακαλέσω την αρχική μου κριτική, αυτό το παιχνίδι είναι απολύτως τρομερό. Ο εκδότης έχει εφαρμόσει τόσα πολλά χρήματα για να κερδίσει μηχανικούς. Αφαιρεί τη διασκέδαση από το παιχνίδι.
Ολο μου δηχνη κυκλους
Fun time killer, αλλά χρειάζεται δυνατότητα επαναφοράς / δυνατότητα πολλαπλών λογαριασμών και χρειάζεται ένα κουμπί κίνησης όλων όπως το clash of clans.
Monster Legends Strateegia iggj
Οι δέκα κορυφαίες συμβουλές και κόλπα για το MMORPG Monster Legends, συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής, της καλλιέργειας, των ειδικών δεξιοτήτων,