Post by lerwnatocomni on Mar 9, 2022 3:55:45 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Avia Maps Aeronautical Charts ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Avia Maps Aeronautical Charts IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan drágaköveket kódol ▞▞▞
▞▞▞ Avia Maps Aeronautical Charts 2022 version ▞▞▞
Fizetős szolgáltatás, de a leírásban el van temetve
Szép alkalmazás, az egyetlen igazi probléma, hogy MÉG hiányzik az ADSB támogatása, nem tud nélküle repülni, szóval az alkalmazás egyszerűen egy játék. Egyébként nagyszerű alkalmazás lenne, ha lenne ADSB
Nagyszerű felhasználói élmény. Köszi srácok. Még csak 30 perce használom, ezért elnézést, ha valamit kihagytam. Néhány dolog, amit szeretnék látni: 1. Mentse el az útpontokat és az egyéni útpontokat. 2. Észak felfelé zárása, hogy ne tudja véletlenül elforgatni a képernyőt. 3. Kifutópályák a számokkal a két végén. 4. Ha egy adott pontra kattint, a frekvenciának fel kell jönnie. Kiváló ár-érték arány. Egyéb tanácsért e-mailt küldhetsz. Még egyszer nagyon köszönöm. Dél-Afrika.
Avia Maps Aeronautical Charts Карти и навигация cxbl
Мнемонист - тренировка памяти и мозга Tìm ô chữ jbx
Csali és kapcsoló. Az alkalmazás nem említi előre, hogy ingyenes próbaverzióról van szó, de végül fizetős alkalmazásról van szó
Az alkalmazás önmagában ígéretesnek tűnik, de az AIP nem aktuális Szlovákiában, még akkor sem, amikor újra letöltöttem
Android-felhasználó vagyok, és fontolóra vettem, hogy IOS-re váltok, csak azért, hogy a telefonomat használhassam. Örülök, hogy nem tettem, mert ez az ap mindent megad, amit keresek! Még néhány frissítés, és ez lehet a következő legjobb dolog az előretöréshez. Esetleg a windy-val együtt, hogy megszerezzék a radarjukat. Szeretem az Avia időjárását és az Avia térképeket is
A nagyon leegyszerűsített, könnyen használható grafikák szívesen látnák a TFR-eket, beleértve a stadion TFR-jeit és az alaptérkép rendetlenségének lehetőségét. Kis képernyőkön is jól működik.
Nagyon jó. Kell egy kis idő, mire megszokja
nekem működik!
Nagy
Az alkalmazás nem települ most, miután frissítettem az Android 11-re
Nagyon jó, hogy visszaengedek..
Minden alkalommal használom, amikor repülök!
Malajzia számára nincs légtér
nagyszerű alkalmazás. még 35.000ft-on is worjs 🙂
Az alkalmazás kiváló. Tanuló pilótaként nagyon ajánlom ezt. A fejlesztők hónapról hónapra fejlesztik az alkalmazást. A Skydemonhoz képest - 1) olcsóbb, 2) könnyebben használható. (OK, nem rendelkezik minden funkcióval, mint az sd, de még mindig megér minden centet). Alkalmanként használom, és biztosan folytatni fogom. Remélem hamarosan új funkciókat is láthatunk, csak így tovább fejlesztők!!!!!!
Gyors, gördülékeny és intuitív kezelőfelülettel ez egy nagyszerű referenciaeszköz az UAS pilóta számára metszeti diagramok megtekintéséhez.
Kicsit félrevezető, ennyi.
Hamis alkalmazás, használatához fizetés szükséges.
Félelmetes alkalmazás. Kérjük, adja meg a várakozási pont átnevezését és a minimális biztonságos magasságot minden kiválasztott útvonalponthoz, területhez vagy szakaszhoz . Az alapvető útvonaltervezésben is megvan a sebesség és az irány minden szakaszhoz.Ha minden széladat be van írva, próbáld meg hozzáadni a szakaszhoz vezető úti időt is köszönöm
Eddig nagyszerű. Az ingyenes időszakra használtam, és hasznosnak találtam, ezért úgy döntöttem, hogy megveszem. Eddig minden jónak tűnik.
Imádom a térképeket! Szeretem a könnyű használhatóságot. Jelentős fejlesztés lenne a tornyok és a légtérgyűrűk hozzáadása.
Tetszik a tisztaság és a legtöbb részlet, amely bemutatásra kerül, és a választható szintek. az egyik nagy probléma, hogy nincsenek olyan akadályok, mint a rádiótornyok és hasonlók. Nagy biztonsági probléma!!!Kérjük, adjon hozzá vizuális irányt és távolságot minden pályán.
Összességében nem rossz alkalmazás. Jó információkat jelenít meg. A GPS-pozíció pontosnak tűnik. Szeretném, ha többet tudnék nagyítani. Szeretném, ha az awos frekvenciák is szerepelnének a repülőtéri információk között.
Ez az alkalmazás nagyszerű lehet. Úgy tűnik, hogy az e-mailes támogatásuk nem létezik, mivel küldtem nekik néhány e-mailt válasz nélkül. Nem tölt el önbizalommal az alkalmazás megvásárlása után. Nagy segítség lenne, ha felveheti saját vagy helyi repülőiskoláját. A feljegyzések hozzáadása és a repülési tervek benyújtása szintén nagyszerű bónusz lenne. Ez lehet egy 5 csillagos alkalmazás. SZERKESZTÉS: Nagyra értékelem a fejlesztői visszajelzéseket, úgy gondolom, hogy a frissítések megtörténtekor ez egy kiváló alkalmazás lesz, és a többi alkalmazás első számú versenyzője lesz.
Szép egyszerű és áttekinthető alkalmazás. Remélhetőleg a fejlesztők hozzá tudnak adni a Notamhoz, és nyomon követhetik a rögzítést és az exportálást. Valóban versenyképes árú a versenytársakhoz képest, de a Notams hiánya probléma, ha valóban repüléstervezéshez szeretné használni. Megvásárolta az alkalmazást, és e-mailben küldött támogatást: Hogyan lehet útvonalakat átvinni az eszközök között? Csalódott, hogy nem kaptam választ.
Eltávolítva nem tudtam mozgatni a térképet, hogy elhelyezkedjek a képernyő közepén, leragadtam az alján és csak a szárny hegyét láttam
Chopper pilóta vagyok, és azt mondom, ez az alkalmazás csodálatos. 🏅🏅🏅🏅🏅
csak amit akartam
Még fizetés nélkül volt használva. De az Airspaces egyáltalán nem tölt be, és 1,1 GB adatot evett. nem tudom mi a gond. Pakisztánban van, így valószínűleg itt nincsenek légteradatai.
Avia Maps - Letecké mapy Mapy a navigácia jcec
Nagyon egyszerű túl használt és hasznos alkalmazás tetszik
Nagyon jó app!
Olcsó, de nagyon erős alternatíva a drágább repülési navigációs alkalmazásokhoz
Megpróbáltam letölteni Dél-Alberta alacsony és nagy részletességű térképeit is, de hibaüzenetet kapok, amely szerint a térképletöltés sérült, és nem jeleníthető meg. Többször próbálták. Sajnos ez gyakorlatilag használhatatlanná teszi számomra az alkalmazást.
Nagy érték, nagyon hasznos alkalmazás..
A légtér szemét
Könnyen használható használati utasítás nélkül. Az utolsó három xc-n használtam. Egyáltalán nincs probléma.
Ez az alkalmazás a legjobb navigációs alkalmazás lesz, ha más funkciót is be tud helyezni; a kívánt útvonalon történő repülés közben képes ellenőrizni a sugárirányt és a távolságot egy ponthoz. Ez egy jó alkalmazás.
Nagyszerű alkalmazás eddig. Hasznos lehet az éjszakai üzemmód, valamint a kifutópálya irányának és számának a térképen való megjelenítése.
5* lehet, ha beállíthatok útpontokat a VORDME radiálok és távolságok használatával, nem koppintással
Remek ap
Nagyszerű alkalmazás.
nagy!
Kiváló alkalmazás, csak illesszen be NOTAM-okat, és ez lesz a legjobb a világon